Meerdaagse fietstrip naar Hattem en Dalfsen

Maandag 1 juni 2020. Met Margriet naar Hattem gefietst (60 km). Langs Apeldoornskanaal gefietst en vanaf Apeldoorn naar Hattem over het talud van een oude spoorbaan. Geweldige track! In Hattem overnachten we een paar dagen op een boot.

Woensdag 3 juni 2020. We gaan op de fiets naar een demonstratie in Dalfsen (op bezoek bij zus en zwager van Margriet. Omdat het veer bij Hattem niet vaart vanwege corona moeten we Zwolle doorkruisen richting een mooie route langs de Vecht. Heen en weer was het 49 km op de fiets en terug een stevige tegenwind. Ik heb Margriet uit de wind gehouden door op kop te rijden, we moeten namelijk vrijdag ook nog terug naar Dieren 😉 Fietsen langs de Vecht is toppie en fietsen door Zwolle is uitstekend geregeld met brede fietsstraten.

Donderdag 4 juni 2020. Vanmiddag naar het Anton Pieck museumpje geweest in Hattem. Dat was erg leuk. Toen we maandag vertrokken was het weer voor do/vr wel een dingetje, maar wie dan leeft, wie dan zorgt. Aangezien voor morgen ZW wind + regen wordt verwacht en vandaag NW wind + regen hebben we voor het laatste menu gekozen. Het dagmenu met de fiets in de trein huiswaarts is sinds kort niet leverbaar vanwege corona. We zijn daarom vanmiddag om 17 uur vertrokken ipv morgenochtend vroeg. Via allerlei jaagpaden langs het Apeldoorns kanaal naar Dieren fietsen, lekker vrij liggend zonder auto’s. Na 3,5 uur waren we weer thuis met onderweg nog een paar eet en drinkpauzes.