2022 Traject Dieren – Amsterdam – De Panne

Een kort overzicht van de hele route staat hier.

Etappe 1, maandag 8 augustus 2022, Dieren – Ugchelen – Putten – Almere – Amsterdam

De kop is eraf, en ook wel stevig. De eerste dag probeer ik mij altijd wat in te houden, maar ik wilde vandaag toch uitkomen bij Amsterdam. 80% van de route heb ik vorige week al een keer midden in de nacht gefietst, maar dan van Amsterdam naar Dieren. Dat ging best goed, maar de dag erna naar het werk was een iets minder groot succes … Dus het was mooi om vandaag alles nog eens bij daglicht te zien. De boulevard bij een jachthaven aan het Gooimeer bijvoorbeeld heb ik vorige week totaal gemist. Ik heb mij fiets maar bij die jachten op de foto gezet als achtergrond. Ook het Muiderslot was nu mooi te zien als je van het oosten komt aan fietsen. Met de ‘stadscamping’ Camping Zeeburg heb ik een gok genomen, met de reviews durfde ik het wel aan. Qua kilometers ligt hij perfect. Het is tot nu toe een goede gok, je weet niet wat er vannacht nog gaat gebeuren. Ik was er vanmiddag mooi op tijd om 15:10 in 7 uur met een volgepakte fiets en in Flevoland nog een beste noordwestenwind, schuin tegen. Morgen is het plan om dwars door Amsterdam te gaan en in Hoek van Holland uit te komen.

Etappe 2, dinsdag 9 augustus 2022, Dieren – Ugchelen – Putten – Almere – Amsterdam

TODO

Etappe 3, woensdag 10 augustus 2022, Amsterdam – Leiden – Den Haag – Hoek van Holland

TODO

Etappe 4, donderdag 11 augustus 2022, Hoek van Holland – Maasvlakte 2 – Ouddorp – Oosterscheldekering – Veere – West Souburg

TODO

De terugreis, vrijdag 12 augustus 2022, West Souburg – Vlissingen – Sluis – Brugge (B) – Nieuwpoort (B) – De Panne (B)

TODO