About Me

In een notendop

Al vanaf mijn kinderjaren ben ik geïnteresseerd in alles wat er in de atmosfeer gebeurt. Daarnaast is fietsen en fotograferen een andere activiteit waar ik graag mijn vrije tijd mee vul. Alles tezamen levert een aantal mooie herinneringen op. Hiervan had ik in het verleden al het één en ander op het grote boze internet gepubliceerd.

Nu moest ik alleen nog een domeinnaam bedenken. Nu had ik al een Twitter account @BdVteD, dit staat voor Bernhard de Vries te Dieren, dat leek mij wel een toepasselijke naam voor dit domein. Ik geef toe, het ziet er wat crimineel uit, maar ik kan jullie geruststellen, ik heb sinds 1961 een blanco strafblad.

Wiskundebijles

Een andere bezigheid buiten mijn werk is het geven van bijles wiskunde aan scholieren en studenten. Een mooie en ontspannende bezigheid, pubers op weg helpen met die *@#$%^& wiskunde.

Aansprekende Quotes

“To myself I am only a child playing on the beach, while vast oceans of truth lie undiscovered before me.”
Isaac Newton (1643-1727).

“Life is like a 10-speed bicycle. Most of us have gears we never use.”
Charles Schultz (1922-2000).

“Heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben.”
Jezus Christus.